algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Puig espera repartir entre els pensionistes pobres 8.500 targetes bàsiques de 210 euros

Un conveni amb la Caixa permet millorar-ne enguany la distribució


La consellera de Presidència i Esports, Rosa Puig; la directora general de Serveis Socials, Maria Lluïsa Capó; i el director de banca institucional de la Caixa, Antoni Llompart, lliuraren ahir les primeres «targetes bàsiques» de l'any 2005.

Els perceptors d'aquesta targeta són totes aquelles persones que reben les pensions més baixes, és a dir, els destinataris de pensions no contributives, fons d'assistència social i Llei d'integració dels minusvàlids, de manera primordial. També hi poden accedir els majors de 65 anys o amb un grau de minusvalidesa del 65% o superior, sempre que tinguin uns ingressos inferiors a 3.900 euros anuals, entre altres requisits.

En total, existeixen a les Illes devers 8.500 possibles perceptors d'aquesta ajuda. Es tracta d'una targeta carregada amb 210 euros des de l'any 2004. Es destina a l'adquisició de productes de primera necessitat, com menjar, roba i medicament. Així mateix, enguany s'ha millorat la xarxa de distribució de la targeta mitjançant un conveni amb la Caixa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.