algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Mor un motorista de 33 anys

66378
Estat en què quedaren els cotxes d'un dels accidents.

G.P./E.L.V.Palma.
Un motorista de 33 anys, identificat com a Víctor Alejandro M.S. va morir ahir en sortir-se de l'autovia d'Inca, a l'alçada de sa Indioteria, quan circulava en sentit cap a Palma. L'home, que anava sol, fou traslladat a Son Dureta per una UVI del 061 i quedà ingressat en estat crític. Morí a les 13:00 hores.

A aquesta mateixa hora es va produir un espectacular accident al polígon de Son Castelló, a la confluència de la Gran Via Asima amb Gremi Ferrers. El balanç del sinistre va ser: un conductor traslladat a la clínica Juaneda amb les dues cames trencades, dos vehicles destrossats, dos més amb danys materials de diversa consideració, dues tanques de publicitat aixafades i un semàfor trencat.

Un vehicle Audi A6, conduït per Antonio P.G., de 55 anys, circulava a gran velocitat pel carrer Gremi Ferrers i va arrossegar un Citroën AX que anava per la Gran Via Asima en sentit ascendent en no respectar un cedeixi el pas. A causa de l'impacte, el Citroën AX va sortir llançat i topà contra un Renault Scenic que estava estacionat. A la vegada, l'Audi A6 va copejar un Volkswagen Polo aparcat a Via Asima. El conductor de l'Audi A6 va resultar il·lès, mentre que l'ocupant del Citroën AX, Francisco P. V, de 43 anys, va haver de ser rescatat pels bombers i es va fracturar les dues cames.

Una ambulància va traslladar el ferit fins a la Juaneda, on va quedar ingressat. Al lloc van acudir patrulles de la Policia Local que van regular el trànsit i efectius del Cos de Bombers, per rescatar els ferits. El conductor de l'Audi va tenir una crisi nerviosa després de patir l'accident i va rebre assistència sanitària.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.