L'onzena edició de la Fira de la Serra de Tramuntana s'ha especialitzat enguany de manera exclusiva en els productes agroalimentaris obtinguts als municipis d'aquesta comarca o bé en altres punts de l'Illa. Així, Lluc mostrà ahir els millors articles dels diferents municipis que són part de la Serra i alguns de procedents d'altres llocs de Mallorca. El públic que acudí a la Fira pogué assaborir diversos tipus de productes com ara mel i dolços i tastar vins provinents de cellers de l'àrea nord de Mallorca. En aquest sentit, el batle d'Escorca, Antoni Gómez, explicà que «enguany hem volgut donar un caire agroalimentari a aquesta trobada de petites dimensions, a la qual han assistit expositors que ja hi havien vingut altres anys».A més de vi, confitura, oli, sobrassada i mel elaborada en diferents àrees de la Serra, els assistents pogueren comprar així mateix plantes medicinals i aromàtiques. Tampoc no hi faltà la presència d'expositors informatius de la Cooperativa Pagesa de Pollença, els ecologistes del GOB i d'altres col·lectius relacionats amb la zona de Tramuntana.
Un any més, el mestre artesà Nofre Mir de Campanet no es volgué perdre aquesta trobada per promocionar la mel casolana que elabora: «Es tracta d'un producte artesanal i em pareix molt bé que s'organitzi aquesta classe de fires, on puc donar a conèixer aquest aliment que ara estic comercialitzant en botigues del meu poble i municipis dels voltants».
Aprofitant el bon temps les autoritats acudiren a Lluc, on foren rebudes pel batle Antonio Gómez. Hi destacà la presència del president del Parlament, Pere Rotger; els consellers de Medi Ambient del Govern i del Consell, Jaume Font i Miquel Àngel Borràs, de manera respectiva; a més dels batles de Selva, Llubí i Caimari.