nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Rescaten el cadàver de l'home que caigué a la mar a Porto Cristo

Els submarinistes troben el cos a quinze metres de profunditat

El cadàver de Damian Benedict Cook, l'escalador anglès que caigué a la mar dimecres, fou trobat ahir per submarinistes de la Unitat Territorial de Costes (UTC) de la Policia Local de Manacor, a quinze metres de profunditat a la costa de Porto Cristo.

El turista britànic, que era un informàtic d'una empresa americana molt important, es desplaçà fins a Cala Petita en companyia de la seva dona, els seus dos fills i una amiga. La seva esposa començà a gravar-lo amb una càmera de vídeo mentre escalava per un penya-segat i, de sobte, Damian perdé peu i caigué des de molts metres d'alçària. Tanmateix, sortí a la superfície i saludà amb una mà la seva dona, que continuà filmant pensant que s'havia tractat d'un petit ensurt. Res més lluny de la realitat. El temporal anà allunyant-lo de les roques i, finalment, desaparegué.

Ahir al matí, a primera hora, la Policia Local de Manacor, l'UTC, la Guàrdia Civil, Salvament Marítim, una patrulla marítima de la Benemérita i els Geas seguiren la recerca, fins que a les cinc de l'horabaixa, els submarinistes descobriren, aproximadament, el cos a quinze metres de profunditat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.