muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

Uns 60 alumnes de dues escoles taller recuperen el Serral de les Monges

El batle Rotger espera que aquesta zona verda s'obri el pròxim estiu

ELENA DÀVILA.Inca.
Uns 60 alumnes de les escoles taller Els Molins i S'Estepa Blanca d'Inca treballen en la recuperació del parc del Serral de les Monges. El batle d'Inca, Pere Rotger, acompanyat de la regidora d'Ocupació, Inés Maroto, realitzà ahir una visita a aquest indret per comprovar in situ les tasques que hi duen a terme aquests joves que participen en els cursos de formació professional ocupacional.

El parc del Serral de les Monges és una zona verda de 70.000 metres quadrats, dels quals més de 50.000 són propietat municipal i la resta es troba en procés d'expropiació, segons va aclarir durant la visita el batle d'Inca. «La idea és crear aquí una àrea recreativa, estil menjador, perquè tots els ciutadans puguin gaudir-ne».

Rotger espera que per al pròxim estiu el parc es pugui obrir i va anunciar que en principi està previst que funcioni amb un horari d'obertura i tancament. No obstant això, va aclarir que «els caps de setmana ja comença a venir-hi gent, fins i tot els horabaixes vénen molts infants amb els pares».

Entre els treballs de recuperació que s'estan efectuant, la regidora Inés Maroto va explicar que, d'una banda, hi ha els alumnes de l'escola taller Els Molins, que desenvolupen tasques relacionades amb les especialitats de jardineria, fusteria i marges, de tal manera que «s'estan sembrant plantes autòctones i arbres fruiters; s'estan construint les taules i les cadires; s'aixequen marges...».

I d'altra banda, es troben els alumnes de S'Estepa Blanca, que treballen en la reforestació del Serral de les Monges. El batle d'Inca va manifestar que la recuperació d'aquesta zona és un projecte de futur i va assegurar que des de l'Ajuntament d'Inca «es continuarà invertint en aquest projecte».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.