cielo claro
  • Màx: 19.4°
  • Mín: 9.32°
19°

Els veïns de la Real es reuneixen a Cort, però aniran als tribunals

El Consistori reiterà els seus arguments sobre el cas de Son Espases


Una representació de veïns del Secar de la Real es reuní ahir amb la batlessa de Palma, Catalina Cirer, per parlar sobre les posicions confrontades que mantenen aquest col·lectiu i la institució sobre la construcció del nou hospital de referència a la finca de Son Espases Vell. Davant la manca d'entesa, la presidenta de l'Associació de Veïns, Assumpció Renom, anuncià que continuaran els tràmits per dur aquest assumpte als tribunals.

En aquesta trobada, en la qual foren presents la batlessa de Palma, Catalina Cirer; el tinent de batle d'Urbanisme i Coordinació municipal, Javier Rodrigo de Santos; el regidor de Trànsit i Transports, Àlvaro Gijón, i la regidora de Participació Ciutadana, María José Frau, els veïns de la Real exposaren els motius de la seva oposició a la construcció del nou hospital de Son Dureta II. Renom, no obstant això, lamentà que els representants municipals es limitassin a «reiterar el seu discurs» sobre la seva actuació «impecable» en el cas de Son Espases.

Per aquest motiu, els veïns de la Real insistiren als membres de la Corporació sobre la petició de la documentació referent al cas «per poder continuar treballant amb els nostres assessors jurídics». La Gerència d'Urbanisme preveia denegar-ne l'entrega dimecres, però Rodrigo de Santos es comprometé a retirar aquest punt de l'ordre del dia.

Renom lamentà que «s'hagin reunit amb nosaltres només per quedar bé i perquè ja ens havia rebut tothom. És frustrant comprovar com, malgrat acudir-hi de bona fe, l'únic que hem trobat ha estat una negociació d'una hora i convenis verbals, però sense voluntat d'entesa. Almanco els veïns han pogut expressar-se, que era la intenció».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.