algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Les exigències de SU fan que el PP creï un càrrec de confiança per a la batlessa de la Colònia

L'exigència de Sud Unificat (SU), nou partit de l'equip de govern de l'Ajuntament de ses Salines, de tenir la Batlia pedània de la Colònia de Sant Jordi, farà que el PP creï un nou càrrec de confiança per a l'actual delegada de la zona costanera, Alícia Ramírez, militant pero no regidora del PP. En una reunió mantinguda ahir, el portaveu de SU, Joan Bauçà, explicà el seu posicionament. «Per lògica nosaltres hem de tenir la Batlia de la Colònia, el que no farem serà fer feina amb ella», digué Bauçà en referència a Ramírez.

En cas que Ramírez no deixi el seu càrrec, Bauçà ha advertit que «no farem feina en el dia a dia de la Colònia fins el dia 1 de gener de 2005», data en què entra en vigor la figura de Junta de Districte per la Colònia, fet que provocarà la desaparició de la figura del batle pedani de la Colònia de Sant Jordi.

El batle de ses Salines, Sebastià Vidal (PP), explicà que «encara no sabem si Alícia deixarà el seu càrrec ara o dia 1 de gener, però sigui quan sigui li donarem qualque càrrec de confiança, com el que ara té». En aquest sentit, Alícia Ramírez explicà que «encara en parlem però jo no tendria cap problema per abandonar el meu càrrec aquests dies. M'han dit que em donaran un altre càrrec de confiança perquè el batle en té interès».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.