algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

El Govern recol·locarà els alts càrrecs que deixin l'Administració Perifèrica


El Govern recol·locarà la majoria dels alts càrrecs de la Administració Perifèrica que seran destituïts quan el socialista José Luis Rodríguez Zapatero assumeixi la Presidència del Govern central. L'Executiu té intenció de donar un càrrec en l'Aministració autonòmica a alguns dels dirigents populars que, en l'actualitat, formen part de l'estaf de la Perifèrica, i que estan pendents que en els pròxims dies es concreti el canvi de poder al Govern central.

Aquest canvi de destinació afectarà, sobretot, els dirigents del PP que foren col·locats pel gabinet d'Aznar, mentre alguns directors provincials sense carnet, amb un perfil més tècnic que polític, podrien continuar als seus respectius llocs.

L'arribada de Rodríguez Zapatero a La Moncloa suposarà, de forma immediata, el relleu immediat de Miquel Ramis com a delegat del Govern a les Balears. Sembla poc probable que Matas forci una remodelació del seu gabinet per donar entrada a Ramis, però sí està garantit que el seu «número dos» en Delegació del Govern, Felio Bauçà, pugui incorporar-se a l'Administració autonòmica en els pròxims mesos.

Un altre dels dirigents que podria incorporar-se al Govern en breu és Fernando Garrido. L'encara cap de Demarcació de Costes ha estat una persona que ha treballat de forma molt estreta amb Matas i té un lloc garantit al Govern. Falta concretar quin lloc assigna ara Matas a l'home que impulsà els passeigs marítims.

Alfonso Ruiz Abellán milita en el PP des de fa anys i és director provincial de l'INSS. El Govern el vol recol·locar, igual com Rosa Arregui, històrica dirigent popular i ara directora provincial de l'Institut Nacional d'Ocupació. Falta saber si Francesca Estaràs, directora d'Alta Inspecció d'Educació, també serà premiada amb un càrrec al Govern després d'un curt parèntesi a la Perifèrica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.