algo de nubes
  • Màx: 16.94°
  • Mín: 7.61°
16°

L'oposició critica que desconeix el projecte del passeig de Cala Morlanda

M. PUIGRÒS.Manacor
Els grups de l'oposició de l'Ajuntament de Manacor -ALM-UM , PSOE i PSM- criticaren en el darrer ple la seva «desconeixença total» del projecte de passeig marítim que preveu unir s'Illot i Cala Morlanda. A fi de no perdre la possible subvenció que el Ministeri de Medi Ambient atorga per a la materialització de projectes marítims, l'equip de govern -PP i AIPC- es veié «obligat» a presentar el seu abans de la fi del termini establert. Així, durant la sessió s'aprovà una factura per valor de 64.956 euros, amb motiu de despeses relacionades amb la iniciativa.

En arribar aquest moment, tots els grups de l'oposició manifestaren el seu desacord «perquè no coneixem aquest projecte de passeig marítim, tan sols per la premsa en algunes ocasions», assenyalà la regidora del PSM, Margalida Capó. La regidora socialista Júlia Román demanà si s'havia seguit «el procediment legal per adjudicar aquestes obres a través d'un concurs».

Al final, l'exbatle Miquel Riera (ALM-UM) manifestà que «nosaltres ja presentàrem un projecte molt semblant en la legislatura passada i no ens feren cas, i no sé per què ara sí».

Per la seva banda el batle, Antoni Pastor, es justificà al·legant una raó «de temps: hem pres aquesta decisió per no perdre una subvenció», va concloure.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.