algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Un home de 29 anys mor a Palma en bolcar el seu turisme al camí Fondo

El nombre de víctimes mortals a les carreteres de Balears puja ja enguany a 50

Un jove de 29 anys d'edat va morir la matinada passada en sofrir un accident de circulació al camí Fondo, a Palma. Amb aquesta darrera víctima, el nombre de morts a les carreteres de les Balears durant el 2004 s'eleva ja a 50, xifra molt superior a la registrada durant el mateix període de l'any passat. Entre l'1 de gener i el 9 d'abril de 2003 van morir un total de 31 persones a la xarxa viària de les Illes.

L'últim sinistre mortal va ocórrer al voltant de les 03.30 hores d'ahir de matinada. Miguel Antonio conduïa un Opel Astra de color blau metal·litzat pel camí Fondo. Per causes que estan sent investigades, va sortir de la carretera i posteriorment el vehicle va bolcar. El jove viatjava sol al turisme, matrícula IB-6592-DP.

Poc després es van desplaçar al lloc del sinistre efectius de les ambulàncies del 061, de la Policia Local de Palma i de la Guàrdia Civil de trànsit. El personal sanitari del 061 no va poder fer res per salvar-li la vida. La Guàrdia Civil de trànsit va elaborar l'atestat del sinistre i va iniciar les gestions per conèixer la identitat de la víctima.

Poc després una grua de Grues Simonet va retirar el turisme i el va dur fins a un dipòsit de vehicles pròxim. Després d'aquest sinistre, ja són 50 les persones que han mort enguany a les Balears com a conseqüència d'accidents de circulació: 18 el mes de gener, 13 el febrer, 16 el març i tres durant aquests deu primers dies d'abril. El nombre de víctimes mortals l'any passat és molt inferior: 10 persones deixaren la vida a les carreteres el gener, nou el febrer, nou més per març i tres també en els primers deu dies d'abril.

A més, ahir al matí un altre home va resultar ferit de diversa consideració en ser atropellat a la carretera vella de Bunyola, a l'altura de sa Cabaneta, van informar fonts del 061. Una ambulància va assistir la víctima al mateix lloc dels fets i després la va traslladar fins a l'hospital de Son Dureta, on va quedar ingressat. Segons fonts del 061 i de la Guàrdia Civil de Trànsit, l'accident es produí devers les 12.15 hores, després que el conductor d'un Peugeot 206 no s'adonàs que la víctima es disposava a travessar la via.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.