nubes
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

La societat balear felicita Pere A. Serra

Les autoritats principals de les Illes i representants de tots els sectors socials acompanyaren l'editor

Les màximes autoritats de les institucions balears, i representants del món de l'economia, la Justícia i la cultura, les Forces de Seguretat de l'Estat o la medicina, acompanyaren Pere A. Serra en l'acte en el qual va rebre la Medalla d'Or del mèrit en el treball. Més d'un centenar de persones volgueren acompanyar el president-editor del Grup Serra durant l'oficialització d'un dels reconeixements més importants de la seva vida.

La capella del Consolat de la Mar -seu del Govern de les Illes Balears- s'anava omplint a mesura que s'acostava el moment del lliurament de la distinció. Entre els convidats s'hi trobaven amics de Pere A. Serra, que no podien amagar la satisfacció que els produïa «l'homenatage» que el Govern d'Espanya ha volgut tributar a l'empresari mallorquí.

I és que Pere A. Serra va poder estar ahir envoltat dels seus. Per petició expressa de Jaume Matas, el ministre Zaplana es desplaçà a Palma per atorgar una insígnia a l'abast només d'alguns privilegiats. L'acte va seguir en tot moment les pautes de la brevetat i de la senzillesa. Tothom tenia clar qui n'era el protagonista i tots volgueren acostar-se per mostrar-li afecte i admiració.

«He vingut a fer costat al millor empresari de Mallorca i a felicitar-lo», afirmava l'expresidenta de les dones empresàries, Margalida Barceló, mentre subscrivia el seu comentari Fernanda Cirero, esposa de l'empresari Andreu Isern.

Arran de la massiva assistència i de les mostres contínues de suport, Pere A. Serra estava emocionat i convençut que aquesta medalla suposa un motiu d'orgull per a tots els treballadors de les seves empreses. Un orgull que ell també va sentir quan el seu amic i universal artista Joan Miró va rebre el mateix guardó, ara fa 40 anys.

El ministre de Treball i portaveu del Govern espanyol en funcions, Eduardo Zaplana; el president del Govern balear, Jaume Matas; el delegat del Govern, Miquel Ramis; el president del Parlament autonòmic, Pere Rotger; la presidenta del Consell Insular de Mallorca, Maria Antònia Munar; la vicepresidenta del Govern, Rosa Estaràs; la batlessa de Palma, Catalina Cirer; el capità general de zona, Luis Peláez Campomanes; el fiscal cap del TSJB, Bartomeu Barceló; i el cap superior de Policia, Eduardo Pérez Extremera, hi assistiren com a avantguarda de les més elevades institucions.

Altres polítics que no hi faltaren varen ser el senador del Partit Popular i exbatle de Palma, Joan Fageda; la consellera de Presidència i Esports, Rosa Puig; la consellera d'Obres Públiques, Habitatge i Transports, Mabel Cabrer; el conseller de Treball i Formació, Guillermo de Olives; la consellera de Salut, Aina Castillo; el director general d'Esports, Josep Ballester; i l'expresident del Parlament balear i dirigent d'Unió Mallorquina, Maximilià Morales.

També hi assistiren l'advocat Rafel Parera; el notari Raimundo Clar; l'escultor Jaume Mir; el president de l'Acadèmia de Medicina, Alfonso Ballester; el prestigiós patòleg Josep Carbonero; el propietari de la clínica Rotger, Fernando Rotger i la seva esposa, Rosa Regi; l'expresidenta de les dones empresàries, Margalida Barceló; l'empresària Kattilyn Magnuson; i el catedràtic de la UIB Francesc Bujosa.

Per part del Grup Serra hi eren presents el vicepresident, Sebastià Ginart; el director de Publicacions i director de Diari de Balears, Miquel Serra; el director d'Ultima Hora, Pere Comas; la directora d'Audiovisuals, Paula Serra; i l'administrador, Luis Anaya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.