algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

ERC a Balears vetà Antoni Mir per ocupar un càrrec a la Generalitat

T.B. Palma.
El president de l'Obra Cultural de Balears (OCB), Antoni Mir, no està ocupant un alt càrrec al departament de Política Lingüística del nou Executiu de Catalunya pel vet de la secció balear d'ERC, segons fonts de la pròpia direcció del partit.

És cert que en un primer moment s'estudià que Mir fos director general de Política Lingüística, però es descartà aviat. La segona opció, i una vegada que aquest càrrec serà cobert per Miquel Pueyo (català) se cercà un número dos, és a dir un secretari general.

Abans-d'ahir es féu una executiva d'ERC a Barcelona a la qual acudí un dirigent balear, Joan Lladó. Es posaren sobre la taula diversos noms (entre ells el de Mir) però finalment es decidí que ERC-Balear estimava per a aquest lloc l'eivissenc Bernat Joan, antic president de la federació.

Dirigents del partit catalanista i republicà a Balears confirmaren ahir aquest extrem abans de participar en els actes amb motiu de la manifestació que precedí a la commemoració del 31-D. D'altra banda, ERC vol tenir un pes major a la coalició de partits que es presentarà a les Balears per al Congrés i que encapçalarà Nanda Ramón (PSM).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.