algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

La Conselleria de Salut impulsarà un pla d'urgències per a l'estiu

La mesura permetrà reforçar les zones amb més afluència de visitants

La consellera de Salut i Consum, Aina Castillo, anuncià ahir la creació d'un pla per atendre les urgències durant els mesos d'estiu, època de l'any en la qual els hospitals i centres sanitaris experimenten una especial activitat a causa de l'afluència de visitants que experimenten les nostres Illes.

Castillo recordà que la població es pot arribar a triplicar durant l'estiu i és per això que el seu equip està estudiant l'augment de la dotació de metges a les zones que experimenten un major increment de la població. Durant el període estival s'atengueren un total de 99.709 persones, un 13'1 per cent més que l'estiu anterior, en què es visitaren 88.138 pacients d'urgències.

Castillo aprofità l'acte de la signatura d'un conveni marc amb la Fundació La Caixa per la creació de tres ciberaules als hospitals públics de Mallorca per explicar que la campanya de la grip d'enguany s'està desenvolupant amb normalitat i que, tot i que «els casos de grip enguany són superiors a l'any passat, no s'han produït xifres alarmants».

Així i tot, recordà que les puntes més altes quant a incidència es produeixen durant el mes de gener i apuntà que des de la Conselleria ja s'han pres les mesures oportunes per evitar que hi hagi pacients als passadissos, «com ha succeït altres vegades».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.