algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Balears compleix els requisits per demanar més finançament estatal per a educació


Un estudi encarregat per la Conselleria d'Educació ha constatat que Balears compleix els requisits legals per sol·licitar un increment de finançament estatal en matèria educativa. Segons un informe elaborat pels tècnics, durant els darrers cursos s'han complert les condicions per reivindicar una major aportació de l'Estat a fi de millorar el finançament de les competències educatives.

L'esmentat estudi ha confirmat que la població escolar en educació obligatòria ha augmentat més d'un 3 per cent per sobre de la mitjana estatal. Segons l'article 87 de la Llei orgànica de finançament de comunitats autònomes (LOFCA), quan això ocorre es té dret a sol·licitar una revisió del finançament estatal. Per realitzar aquest càlcul només s'ha tingut en compte la població escolar en primària i educació secundària obligatòria.

El president del Govern, Jaume Matas, ja anuncià en el passat debat sobre política general de la Comunitat que el seu gabinet iniciarà converses amb l'Executiu central per aconseguir més finançament en matèria sanitària i educativa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.