algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 13°
14°

Pagesos i pescadors reparteixen els seus aliments als necessitats

El refugi de Can Gazà rep la solidaritat d'Asaja i Mallorca Mar

Prop de 50 quilos de carn de vedella, una porcella, dorades i llobarro de piscifactoria, tòmatigues, patates, cebes, farina, plàtans de Canàries, sucre, escarola, pomes i mandarines, entre molts altres aliments, formaven part del lot de Nadal que l'associació agrària Asaja-Balears i l'organització de productors Mallorca Mar (que reuneix empresaris de les 10 principals llonges de l'Illa) oferiren als marginats.

Poc després de les 10.30 hores de dimecres, un camió carregat amb tots aquests aliments va arribar a Can Gazà, el refugi d'Establiments on viuen més de 50 marginats sota la protecció del capellà Jaume Santandreu i la seva gent. Precisament, el capellà va indicar que «des de fa un parell d'anys, quan arriben aquestes dates, molt tristes per nosaltres, aquestes coses ens alegren i, com que no hi ha res pitjor que un pobre egoista, ho repartim amb Les minyones i Siloe, aquesta darrera una organització que va començar atenent malalts de la sida però que ara acull tothom». Santandreu creu que, en total, el camió d'aliments beneficiarà unes 250 persones.

Per la seva part, Biel Company, d'Asaja, i Joan Capó, de Mallorca Mar, que per primera vegada participa en aquesta acció, subratllaren la solidaritat dels productors del camp i de la mar, que s'estén a tot l'any.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.