algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
17°

L'Estat promocionarà Portocristo com la imatge de les Illes Balears

El pacte PP-AIPC té enllestides les principals inversions del 2004

M. FUSTER. Manacor.
El pacte PP-AIPC, que realitzà una valoració dels sis primers mesos de legislatura al capdavant de l'Ajuntament, destacà el Pla d'excel·lència que s'aplicarà a Portocristo i al qual l'Estat ha destinat un total de 3.150.000 euros per invertir en tres anys. En tot cas, executar el projecte complet podria tenir un cost de 12 milions d'euros.

El batle de Manacor, Antoni Pastor (PP), va insistir que «el Pla d'excel·lència de Portocristo és l'únic que s'ha acceptat d'entre tots els que han presentat els diferents municipis de la Comunitat Autònoma. Això és històric i vol dir que l'Estat promocionarà el turisme de les Illes Balears posant-ne com a exemple Portocristo».

El regidor Bernat Amer, en representació de l'Agrupació Independent de Portocristo (AIPC), valorà de manera positiva la gestió conjunta amb el PP. Si bé va considerar que «tres milions d'euros no bastaran per dur endavant el Pla d'excel·lència que havíem dissenyat, ens ajudaran a impulsar algunes actuacions que milloraran la fesomia del nucli costaner».

I anuncià que «prioritzarem la primera línia de Portocristo, sobretot en relació amb els problemes d'aparcament». També comentà que «els comerciants participaran de manera activa en el Pla d'excel·lència i hauran de fer un esforç per modernitzar les seves infraestructures». Així mateix, Amer anuncià que «a part dels 3.000 euros pel Pla, l'Estat en destinarà devers 400.000 a promocionar Portocristo, i això no es pot fer en l'àmbit municipal».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.