algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Uns desconeguts assalten un «rent a car» a Sóller i en roben 24 mil euros

Els lladres s'endugueren els doblers de la paga de Nadal que estaven guardats a la caixa forta

M.V. Sóller.
La Guàrdia Civil està cercant els autors del robatori milionari que es cometé la passada matinada al local d'un negoci de lloguer de cotxes, ubicat al Port de Sóller. Els lladres, que segons apunten tots els indicis portaven dies preparant el robatori, varen forçar la caixa forta de l'establiment i se'n varen dur uns 24 mil euros en metàl·lic.

Els doblers els guardava el propietari en aquesta caixa de seguretat per abonar la paga de Nadal que han de rebre els treballadors de l'empresa «Alfa-Jet». El robatori va ser descobert a primera hora del matí d'ahir. Es va comprovar que els lladres havien forçat la porta per introduir-se a l'interior de la botiga i es creu que van haver d'estar algunes hores dins per poder obrir la caixa de seguretat.

Un portaveu de l'empresa va mostrar el seu gran malestar per l'ocorregut i va assenyalar que no creia que es tractàs d'una casualitat que el robatori es cometés en una data en la qual es guarda tants de doblers a la caixa de seguretat. L'afectat va calcular que, almenys, els lladres van tardar dues hores per poder obrir la caixa forta. Els delinqüents també inutilitzaren l'alarma de seguretat del negoci. Els agents van cercar ahir empremtes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.