algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La Sala demanarà una subvenció per millorar l'accés al Santuari de LLuc

C.M.Escorca.
L'Ajuntament d'Escorca demanarà a la Conselleria d'Obres Públiques del Govern balear una subvenció per millorar l'accés al Santuari. Aquest és un projecte que quedà pendent durant l'anterior legislatura ja que l'equip de govern no aconseguí cap ajuda per tirar-lo endavant. En aquest sentit, el batle de l'Ajuntament d'Escorca, Antonio Gómez, indicà que «la millora de l'accés al Santuari és una prioritat i tenint en compte les característiques i el que representa Lluc, la nostra intenció és executar aquest projecte el més aviat possible».

Segons el batle, en aquests moments l'accés al Santuari de Lluc no reuneix unes bones condicions i característiques.

Aquest vial no està asfaltat i li manca l'enllumenat. La intenció del projecte és millorar l'estètica d'aquesta zona. Està previst que aquesta actuació se centri en la prolongació del mur de delimitació de pedra d'una de les voreres, a més també s'allargarà la voravia col·locada a la carretera fins a l'entrada del monestir de Lluc.

D'altra banda, el projecte també projecta dotar d'enllumenament públic aquesta zona i pavimentar la vorera amb pedra calissa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.