algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Amenacen de mort un periodista de Manacor que està denunciant el narcotràfic

Miquel Àngel Ariza va rebre una nota anònima al seu domicili particular

Miquel Àngel Ariza, director i presentador del programa «De tot i molt», que s'emet la nit dels dijous a la televisió de Manacor, ha rebut una nota anònima al seu domicili particular en la qual l'amenacen de mort.

L'escrit, amb moltes faltes d'ortografia, diu: «Ariza, ocellot, atura't de parlar de drogues que us esquarterarem a tu i a aquest que escriu. Callau, cabrons, o ho pagareu molt car tu i el teu amic. Estau avisats. No és broma». Des del passat mes de novembre, al programa d'Ariza es denuncien els punts de venda de drogues a Manacor i els narcotraficants.

Respecte a les amenaces rebudes per Ariza, el qual és el president dels comerciants de la zona centre de Manacor, el periodista va assenyalar que «mai abans no les havia tingut, en set anys de treball com a periodista, i l'única cosa que vull dir és que pens continuar endavant amb el que hem començat, perquè els veïns de Manacor i de la comarca m'han demostrat tota la seva solidaritat d'ençà que vàrem començàr a denunciar el narcotràfic als nostres programes. No puc negar que les amenaces no em fan gens de gràcia, però que sàpiguen aquests que les fan que no em taparan la boca», va afegir Ariza.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.