algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

Càlid homenatge a batles i edils en els 25 anys de la Constitució

Els regidors del PSM i d'EU-EV no hi acudiren i criticaren el PP

J.M.SASTRE.Son Servera.
Amb motiu de la commemoració del 25è aniversari de la Constitució, l'Ajuntament reté divendres vespre un càlid homenatge a tots els regidors i batles que durant aquesta etapa han fet feina al Consistori local.

El centre de l'acte, celebrat a la sala del poliesportiu Es Pinaró, va estar marcat per una conferència del portaveu parlamentari del PP, Joan Huguet, qui parlà sobre la transició, un període, va dir, «mancat d'estudis profunds i d'anàlisis». Conclogué que la Constitució és «un llibre de tots, per a tots i que no és patrimoni de ningú».

Després el batle Damià Ripoll lliurà els diplomes a tots els regidors i batles «com a mostra d'agraïment per la seva dedicació en l'etapa democràtica, exercint com a representants de l'Ajuntament». Els moments emotius es visqueren quan les viudes de regidors recolliren el reconeixement públic en representació dels seus esposos. Es donaren algunes curiositats familiars com la presència d'un pare i un fill (Pere Joan Servera i Jaume Servera) o dels germans Miquel i Joan Servera, ambdós exedils.

D'altra banda, cap representant del PSM ni d'EU-EV de Son Servera no assistí a l'acte. El regidor nacionalista Joan Torres justificà ahir la seva absència criticant que «el PP ha polititzat la Constitució i la utilitza com a arma contra tots aquells que no pensen com ells, com es demostra amb la moció contra el pla Ibarretxe. No demostren estar a favor de la llibertat d'expressió». De la mateixa manera s'expressà l'única regidora de la coalició roig-i-verda, Conxi Peña.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.