algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Apareix assassinat de forma brutal un funcionari espanyol d'Unesco a París

Fou trobat a ca seva amb el crani esclafat i les mans fermades amb uns calcetins

El ciutadà espanyol resident a París Manuel Avilés de la Rosa, de 56 anys, treballador del servei de publicacions de la Unesco (Organització de l'ONU per a l'Educació, la Ciència i la Cultura), fou brutalment assassinat dimarts passat al seu domicili, segons confirmaren fonts policíaques.

Avilés de la Rosa vivia sol i va ser trobat mort «amb el crani esclafat i les mans lligades a l'esquena amb uns calcetins», segons fonts de la Prefectura de París. L'assumpte ha estat traslladat a instàncies judicials, que han obert una investigació «que acaba de començar i en la qual encara es consideren totes les hipòtesis».

El fet que no hi hagués rastres d'una entrada violenta a la casa fa pensar als investigadors que Avilés de la Rosa hauria pogut convidar el possible assassí al seu domicili o que si més no el coneixia. La casa podria haver estat escorcollada després del crim, a causa del «desordre» i de la «quantitat de calaixos oberts» trobats.

Avilés de la Rosa era un dels treballadors més veterans de la Unesco, on feia feina des de 1973, com confirmaren els responsables del servei de publicacions en el qual treballava, que conegueren dijous la tràgica mort del seu company.

El funcionari mort s'encarregava d'organitzar les trameses de publicacions, estava casat i tenia dos fills. Les persones que feien feina amb ell asseguraren estar «destrossades» per la seva pèrdua i el descrigueren com «un bon treballador, seriós, molt complidor i que no tenia problemes amb cap company».

Els seus col·legues estan molt tristos, la Unesco és una comunitat i quan un company se'n va, a més en aquestes circumstàncies, tothom se sent afectat i solidari», afegiren les fonts. «Deixa en la pena una dona i dos fills, de 33 i 22 anys», van indicar. Altres fonts de l'organització asseguren que Manuel Avilés de la Rosa tenia «greus problemes de salut» i feia diversos dies que no assistia a la feina.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.