nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Balears disposarà d'un pavelló propi a la fira turística de Berlín

Turisme pagarà 120.000 euros per triplicar la superfície d'exposició

Balears disposarà d'un pavelló propi a la fira turística de Berlín, la ITB, que tindrà lloc del 10 al 12 de març de 2004. El conseller de Turisme, Joan Flaquer, i el director gerent d'Ibatur, Juan Carlos Alía, tancaren ahir a la capital alemanya l'acord amb la directora de la fira, Luz Marina Heruday. El cost de lloguer d'aquest exclusiu espai de 1.150 metres quadrats serà de 120.000 euros.

Recuperar la quota de mercat i millorar la imatge de Balears a Alemanya ha estat una de les prioritats del Govern des de començament de legislatura. En aquest sentit, la presència de les Balears a la ITB té un interès estratègic.

El pavelló que la Conselleria de Turisme ha llogat per a la pròxima edició de la fira turística berlinesa triplica l'espai de l'estand que fins enguany ocupava al pavelló d'Espanya. Tot i els seus 1.150 metres quadrats, la superfície útil es limita a 750 metres quadrats.

«El mercat alemany és molt important per a Balears, per la qual cosa poder disposar de més espai i un pavelló en exclusiva és molt positiu per a nosaltres», afirmà ahir el director gerent de l'Ibatur, Juan Carlos Alía. Tot i els 120.000 euros que la Conselleria de Turisme haurà de pagar per poder gaudir d'aquesta privilegiada posició a la ITB, Alía explicà que el seu cost «és molt inferior als 180.000 euros que el Govern del Pacte abonava per una oficina turística a Berlín i que no ha tingut cap efecte».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.