nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

Ajuntament i CIM modernitzaran el parc de bombers de Santa Ponça

Renegociaran els terminis de pagament del deute històric


Consell de Mallorca i Ajuntament de Calvià han subscrit un conveni per modernitzar les instal·lacions del parc de bombers de Santa Ponça. Ahir, Antoni Pascual, conseller d'Obres Públiques de l'organisme insular, i Carlos Delgado, batle del municipi varen subscriure un conveni de col·laboració per desenvolupar una sèrie de millores.

El parc de bombers es construí el 1986 a l'entrada de Santa Ponça i ara ja necessita millorar les instal·lacions. Entre altres actuacions: canviar el sostre, asfaltar el pati i realitzar obres de connexió de les aigües residuals amb el clavegueram del nucli.

Segons el conveni signat ahir, el Consell elaborarà el pressupost de les obres i l'Ajuntament les realitzarà. L'organisme insular en descomptarà el cost de la quota anual que la Sala paga al CIM i que apuja a uns 520.000 euros.

Tant Pascual com Delgado es referiren al deute històric del municipi amb el Consell. Durant anys, el Consistori socialista es negà a pagar l'1 per cent del pressupost per al parc de bombers per considerar-la una quantitat excessiva. Aquest deute és d'uns 1,8 milions d'euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.