algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
15°

La Sala requalifica de rústic a urbà un solar per a equipaments esportius

S'Illot passarà a tenir les instal·lacions devora l'escola pública


Un conveni urbanístic assolit entre l'Ajuntament de Manacor i la propietat d'uns terrenys rústics als voltants de l'escola pública de s'Illot permetran la requalificació urbanística d'aquest solar i la cessió gratuïta a la Sala d'una superfície considerable per a equipament de zona esportiva.

Gràcies a aquesta entesa amb els propietaris, Vives Servera, la Sala adquirirà els terrenys esmentats a canvi que els titulars es beneficiïn d'un canvi de normes, amb la requalificació d'un solar que passarà a ser d'ús esportiu, d'una extensió de gairebé 5.000 metres quadrats.

Els propietaris podran explotar de manera directa les instal·lacions, un pic requalificades. Amb aquest canvi, s'Illot passarà a tenir un espai esportiu que no hauria estat possible sense aquest acord a dues bandes.

Amb el conveni urbanístic no tan sols se cedeix l'àrea esmentada, sinó que així mateix el Consistori podrà traslladar una línia elèctrica que abans passava físicament per damunt les instal·lacions del centre escolar. A banda de canviar el traçat del cablatge, se'n preveu, a més a més, el soterrament. Així mateix, l'Ajuntament de Manacor passarà a ser propietari de dos solars urbans que eren de cessió gratuïta i que limiten amb els rústics i són molt a prop de l'edifici escolar.

Una altra de les modificacions urbanístiques que comporta el conveni esmentat amb una propietat privada és que amb l'aprovació del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU), dues parcel·les molt concretes seran una per a vials i l'altra per a la construcció d'un pàrquing. Aquest aparcament, en definitiva, el podran utilitzar tots els vehicles de les instal·lacions esportives.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.