algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Els aparcaments de na Camel·la costaran gairebé mig milió d'euros més del previst a l'inici


Les obres de construcció i ampliació dels aparcaments del passeig de na Camel·la a Manacor tornaren a dur la polèmica al ple de dilluns. Resulta que ara l'actual equip de govern (PP-AIPC) ha d'afrontar unes factures referents a les obres i que no s'havien inclòs als pressuposts. Un reconeixement extrajudicial de crèdit que puja a 467.739'16E, mentre que el pressupost inicial era d'1.147.967'76.

El PSOE fou el grup municipal que més criticà la nova despesa. Júlia Román, regidora d'aquesta formació, qualificà «d'exagerada» la partida sense pressupost i advertí que «sempre s'han establir límits». «Per desgràcia, la falta de previsió torna a ser una de les tòniques habituals d'aquest govern». Fins i tot l'edil s'atreví a dir que «no és legal» perquè excedeix de molt el pressupost inicial.

El batle, Antoni Pastor, respongué a les acusacions dient que «legal ho és». No obstant això, la situació «és irregular» i ara el govern «té l'obligació de regularitzar-ho. Tot plegat, és una feina feta i ara se n'ha d'afrontar el deute».

L'exbatle Miquel Riera (ALM-UM), responsable de les obres de na Camel·la durant la legislatura anterior, va aclarir que si bé n'existia a priori un projecte amb pressupost, «amb el canvi d'arbres ens vérem obligats a reforçar-ne la base, ja que requerien més terra».

Finalment, el PSOE va votar en contra del reconeixement extrajudicial de crèdit per al passeig de na Camel·la, mentre que que el PSM s'hi va abstenir i el partit de l'exbatle Riera hi votà a favor, en la línia de l'equip de govern actual, presidit pel popular Antoni Pastor.

L'aparcament de na Camel·la ha estat des de l'inici de les obres molt conflictiu. Arran d'aquestes, es varen mobilitzar desenes de veïns, com també plataformes i entitats cíviques, tant de la capital de la comarca del Llevant com d'arreu de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.