algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Més de 700 persones es manifesten contra l'autovia Inca-sa Pobla

La plataforma Sí desdoblament no pogué completar la cadena humana

M. PUIGRÒS.Campanet
Més de 700 persones es concentraren ahir dematí a Campanet per expressar el seu rebuig del projecte d'autovia Inca-sa Pobla. No obstant això, tot i la nombrosa participació la plataforma Sí desdoblament, no autovia Inca-sa Pobla no pogué unir les rotondes d'aquest darrer nucli i de Búger a través d'una cadena humana com s'havia previst.

A les nou del matí, veïns de Campanet i altres de procedents de diversos llocs de Mallorca es concentraren a la plaça Major, des d'on iniciaren el seu recorregut fins a la carretera principal.

En ser a la rotonda de Búger, els residents d'aquest poble també s'afegiren a la manifestació amb les seves pancartes reivindicatives.

Agafant la rotonda esmentada com a referència, les més de 700 persones assistents s'anaren repartint a banda i banda de carretera de manera irregular i expressant les seves protestes.

Tot i no haver aconseguit el seu propòsit inicial, el batle de Campanet, Francesc Aguiló (PSM), manifestà que «els membres de la plataforma i jo mateix estam satisfets pel resultat. Érem conscients que l'hora i el dia de la concentració eren difícils, i que el projecte de l'autovia Inca-Manacor ha llevat importància a aquest». «De fet, a la manifestació de dissabte a Sineu hi havia gent que en desconeixia l'existència», finalitzava Aguiló.

Entre les cares conegudes, s'hi podien veure polítics com Cecili Buele i molts del PSM com Damià Pons o Joan Mayol.

Així mateix, hi destacava la presència d'alguns regidors d'Unió Mallorquina de sa Pobla, que se sumaren a la protesta de manera simbòlica, ja que no hi pogueren participar perquè també havien d'assistir a la Fira de Tardor que tenia lloc a la seva localitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.