algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
29°

Fepae demana que es concretin les ajudes per a la inspecció d'edificis


La Federació Palmesana d'Entitats Ciutadanes (Fepae) instarà l'Ajuntament perquè concreti les ajudes econòmiques que atorgarà per als ciutadans que hagin de passar la Inspecció Tècnica d'Edificis. La presidenta de Fepae, Soledad Sarabia, vol saber els criteris que Cort utilitzarà a l'hora de repartir les ajudes, quins seran els destinataris de les subvencions i quines administracions les finançaran.

Sarabia valorà positivament la nova ordenança de protecció d'edificis, que preveu que tots els immobles de més de 25 anys d'antiguitat s'hauran de sotmetre a l'esmentada ITE. «La necessitat d'establir una nova normativa demostra que les revisions que es feien fins ara eren insuficients. Però perquè la normativa sigui eficaç, les diferents administracions hauran de fer un esforç de coordinació important», declarà Sarabia.

Malgrat estar d'acord amb la posada en marxa de la Inspecció d'Edificis, les entitats ciutadanes estimen oportú que Cort determini l'abans possible alguns aspectes que encaren queden sense definir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.