algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
11°

Miquel Alenyà és nomenat nou president de la Creu Roja a Balears

El seu objectiu serà donar continuïtat a la tasca de Gerard Bonet


L'economista mallorquí Miquel Alenyà ha estat nomenat president autonòmic de la Creu Roja a les Illes Balears pel President de la Creu Roja Espanyola, Juan Manuel Suárez del Toro, amb una proposta unànime del Comitè Autonòmic de la Creu Roja. Així mateix, han estat confirmats en el seu càrrecs de vicepresident primer de la Creu Roja a les Balears, Pere Coll Llobera, Domingo Moro Planells, Federico Àlvarez Vinent i Carles Coll Pons.

Miquel Alenyà substituirà com a president de l'organització humanitària Gerard Bonet, finat mesos enrere, segons informaren fonts de la institució. Alenyà nasqué a Palma l'any 1939 i és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona. Actualment, és el director gerent de la Fundació Sa Nostra, entitat a la qual treballa des de 1989. Entre els anys 1996 i el 2001 va ser director de l'Obra Social i Cultural de Sa Nostra.

A la reunió de presentació del nou Comitè Autonòmic de Creu Roja, Alenyà afirmà que accepta aquesta nova tasca «amb il·lusió i amb un esperit obert de debat i de col·laboració amb tot l'equip balear» de la institució humanitària. El nou president explicà que la seva intenció és «donar continuïtat a la feina iniciada pel seu predecessor que «va encertar plenament obrint les noves vies d'intervenció que avui demana la societat, i abordant temes concrets amb els mitjans adequats».

Així mateix, volgué reconèixer «la important tasca i la feina ben feta de la Creu Roja en els seus àmbits d'actuació i els anys d'experiència que avalen aquesta institució». L'economista mallorquí expressà, durant el discurs de presentació, que la seva intenció és dedicar «temps i esforç» a la nova etapa que ara comença al front de la Creu Roja a les Balears.

Miquel Alenyà ha publicat nombrosos llibres i estudis sobre economia, art i sociologia. El nou president, que també és membre del Consell Editorial de Diari de Balears, ha rebut importants premis en la seva tasca, com el premi Ramon Llull de Ciències del Govern balear l'any 2000 i l'Antena de Plata d'Ultima Hora Ràdio el 1999. Des del mes de gener passat ja formava part de la Comissió de Finances de la institució que ara presidirà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.