muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
17°

Una llàgrima de cervesa pel Balneari 6

El diari sensacionalista alemany «Bild» critica la reconversió de la Platja de Palma

El diari alemany Bild demanà ahir als seus lectors «una llàgrima de cervesa» per la mort del Balneari 6. Líder de la premsa sensacionalista, la publicació expressà en un article d'opinió el seu desencís per la reconversió de la Platja de Palma. Bild qüestionà la intenció de les institucions de voler «convertir en un paradís» el que fins ara ha estat «una taverna vora la mar», i alhora desfer-se d'ella com si es tractàs d'«una muntanya de fems del passat».

L'autor de l'article d'opinió fa una defensa aferrissada del Balneari 6, del qual arriba a afirmar que es tracta d'«una herència cultural mundial alemanya». El més impressionant, emperò, és que dóna per fet que aquesta instal·lació de la Platja de Palma ja ha desaparegut. I, fins i tot, s'encomana a Jürgen Drews (popular cantant alemany que s'autoproclama rei de Mallorca) per entonar conjuntament «un rèquiem per la sangria en poals, la pell nua al sol i les nits de festa desenfrenades».

«Mallorca ho vol canviar tot», afirmà eBild a la seva edició d'ahir. «El projecte de reconversió de la Platja de Palma vol fer de la zona un paradís, amb un bulevar de quatre quilòmetres amb parcs verds vora la mar, zones per a vianants i rutes cicloturístiques», expressà sorprès l'autor de l'article.

El diari alemany es demanà si «és necessari que mori el Balneari 6» i, en aquest sentit, recorda amb certa emoció que «quan l'alemany comença a trepitjar la neu blana de la primavera comença a pensar amb l'illa de Mallorca, el sol, l'arena, el sexe i l'alcohol».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.