algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Autovia No fa una crida perquè la protesta de Sineu dia 29 tengui èxit

La plataforma no vol que «quedi ningú sense saber» l'efecte de l'obra

Els portaveus de la plataforma Autovia No varen fer ahir una crida perquè la concentració que es farà dissabte 29 a Sineu sigui un èxit. Així ho varen manifestar ahir els membres i representants d'aquest moviment, Joana Maria Galmés i Miquel Gelabert. Galmés va advertir que «hem volgut informar a la gent del que suposa l'autovia i ens hem fixat l'objectiu que ningú quedi a ca seva sense saber què és una autovia».

En aquest sentit, i després d'haver presentat 22.300 al·legacions al pla de carreteres, al Consell Insular de Mallorca (CIM), Galmés va assegurar que «som optimistes. Les actuacions que hem duit a terme han desbordat sempre les nostres previsions i, per tant, no farem cap previsió de la gent que véngui a Sineu dia 29». Per la seva part, Miquel Gelabert, que fa unes setmanes que està informant al carrer sobre els efectes de l'autovia que «manca informació».

Ara, perquè sigui un acte, a més de reivindicatiu, lúdic, Galmés va avançar que hi haurà xeremiers, glossadors, ball de bot i una actuació de l'humorista Miquel Àngel Llonovoy. A més, la plataforma Autovia No fa comptes no estalviar esforços a l'hora de posar tots els mitjans perquè la gent es desplaci fins a Sineu dia 29 i «als pobles que no hi hagi tren, si fa falta ho arreglarem per aconseguir autobusos». La invitació a participar als actes es va fer extensiva a tots els partits.

D'altra banda, un altre portaveu, Carlos Serrano, multat pels incidents al ple de Costitx, va advertir que «el fet que ens multassin ens ha reforçat ja que a les assemblees abans érem 25 i ara som 60 persones». Serrano, a més, va avançar que dia 29 els ciutadans contraris a l'autovia tornaran a acudir al ple de Costitx. D'altra banda, el GOB va demanar ahir al conseller de Carreteres del Consell Insular de Mallorca (CIM), Antoni Pasqual, que abans de rebutjar públicament les al·legacions contra el pla de carretera «se les miri».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.