algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°

La UIB desitja liderar l'adaptació a l'Espai Europeu d'Educació

Blasco s'ofereix per dissenyar un títol pilot per facilitar l'adequació

El rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Avel·lí Blasco, oferí ahir la seva col·laboració al Ministeri d'Educació, Cultura i Esports per posar en marxa una titulació pilot amb l'objectiu de facilitar l'adaptació a l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES) i expressà la voluntat d'encapçalar el procés.

Aquest nou espai harmonitzarà els nivells formatius i facilitarà la mobilitat dels estudiants dels 40 països que hi participen.

Precisament per contribuir a la implantació del nou sistema educatiu, la UIB dugué a terme ahir unes jornades en les quals intervingué el director general d'Universitats del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports, Pedro Chacón, qui comunicà que el mes de gener de l'any que ve s'iniciarà el calendari per introduir les noves titulacions.

Aquesta jornada, que reflecteix el desig de la Universitat d'involucrar tota la comunitat universitària en aquest procés d'adaptació, es completà amb la divisió del personal en sis grups de treball, segons les especialitats, per fer una aproximació al nou espai.

Blasco explicà que el nou model educatiu impulsarà la individualització de l'ensenyament i l'augment de les sessions pràctiques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.