algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Judici a un acusat de violar les seves filles, de 3 i 4 anys, a Palma

El fiscal sol·licita nou anys de presó per al pare de les dues menors


El tribunal de la Secció Primera de l'Audiència de Palma va jutjar ahir un home, Antonio G.G., acusat de violar les seves dues filles quan les petites tenien només tres i quatre anys d'edat, respectivament. L'acusat va mantenir la seva innocència. Es dóna la circumstància que un familiar de la mare de les dues nines ja va ser condemnat a la presó per una agressió sexual envers elles mateixes. La Fiscalia reclama per a l'acusat nou anys i sis mesos de presó.

Els fets que manté l'acusació els va denunciar, inicialment, un familiar de la mare. Aquesta dona, que s'encarregava de la cura de les dues menors, en va tenir coneixement per una veïna que havia vist la filla més gran de la parella realitzant una pràctica sexual amb un altre infant de la seva edat amb qui anava a classe.

La testimoni va informar del que havia presenciat a la mare del nin, que posteriorment s'encarregà de comunicar-ho a la direcció del col·legi. A partir d'aquell moment van intervenir-hi els serveis socials, que es van interessar aleshores per les dues germanes.

Les dues nines van ser sotmeses a un complet examen psicològic i tots els experts que participaren en les diferents proves van arribar a la mateixa conclusió: les dues menors tenien coneixements d'aspectes sexuals que no solen ser normals en persones de tan curta edat. Per això, els psicòlegs sostenen que, per la seva edat, és impossible que les nines s'inventin que han estat víctimes d'abusos sexuals si no han viscut una experiència d'aquest tipus.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.