muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

Estudien el cost d'adaptació a l'Espai d'Ensenyament Europeu

Els directors generals d'universitats de diverses comunitats autònomes es reuniren divendres i dissabte a Palma amb l'objectiu de tractar els temes relacionats amb l'adaptació dels plans d'estudis a l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior i analitzar les repercussions econòmiques que això pot tenir.

Els assistents, representants de diverses comunitats autònomes, analitzaren els aspectes relacionats amb les competències autonòmiques en matèria d'estudis universitaris o la contractació de professorat universitari segons les noves figures que s'inclouen a la Llei d'Ordenació Universitària (LOU).

A la trobada hi anaren els responsables de la Universitat de les Illes Balears, el de Castella -la Manxa, de les Illes Canàries, Andalusia, Extremadura, a més dels seus homòlegs de les comunitats d'Aragó, Castella i Lleó, Navarra i Catalunya.

L'Espai Europeu d'Ensenyament Superior de la Unió Europea pretén analitzar els continguts dels diferents plans d'estudis en vigor arreu d'Europa amb l'objectiu d'arribar a la seva futura unificació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.