muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
17°

Comença la Fira de s'Oliva de Caimari amb la presència de Munar

La VI edició de la Fira de s'Oliva de Caimari s'inaugurà ahir oficialment quan la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, visità el Parc Etnològic, on s'estrenava l'element de la casa de neu. El batle de Selva, Joan Rotger, i el batle pedani de Caimari, Pere Seguí, acompanyaren en tot moment la presidenta del CIM durant la seva visita a la Fira, que durant el dia d'avui es preveu que rebi el major nombre de visites.

La Fira de s'Oliva és ja un esdeveniment arrelat que destaca per l'artesania dels seus expositors. Tal com manifestà el batle Rotger, «Pere Seguí és l'encarregat de vigilar i de coordinar la Fira. Realment s'hi mira molt en la tasca que tots els expositors siguin artesans i tradicionals, així hem aconseguit que la fira sigui diferent a la resta», manifestava.

Entre les novetats de la Fira d'enguany, destaca la casa de neu que formarà part, amb altres elements ja exposats del Parc Etnològic de Caimari, inaugurat durant la Fira del passat any. Visitar aquest parc és una manera de, com apuntà Maria Antònia Munar, «conèixer el passat per entendre el present i poder enfrontar-nos al futur. És molt important conèixer les nostres arrels».

Així mateix, una altra de les novetats més destacades, que s'espera que sigui un dels esdeveniments més visitats, és el primer concurs de cans per arreplegar ovelles. Aquest concurs es realitzarà a la finca de can Rotget, situada devora el Parc Etnològic, a partir de les 11 del matí.

Finalment prop d'un centenar d'expositors, la majoria amb productes de la comarca, on destaquen l'oli i les olives, s'estendran pels carrers del centre fins a la plaça. Un dels requisits per formar part de la fira és que els productes siguin fets a mà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.