algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

El PP reivindica la recuperació de l'antic camí públic de Son Serra

El batle ho veu «inviable» i diu que els conservadors fan «comèdia»


El PP d'Ariany, a l'oposició, tornà a demanar en el ple de dimarts vespre la reobertura de l'antic camí de Son Serra. El portaveu conservador, Miquel Cànaves, recordà que en aquest sentit una moció presentada pel seu grup ara fa dos anys fou aprovada per l'Ajuntament, sol·licitant al Consell de Mallorca la recuperació i condicionament de l'esmentat traçat. Segons Cànaves, el camí «públic» parteix del carrer Major i «passa per finques grans i possessions, implicant-hi els municipis d'Ariany i de Santa Margalida i podria ser que també Maria». Hi ha trams marcats i d'altres que no, i en determinats punts «la via s'ha anat esborrant i s'hauria de netejar». «La iniciativa és interessant; per l'excursionisme, etc».

De la seva banda, el batle Antoni Pascual (UM) considerà la proposta «inviable». Per ell, això és «res, comèdia», i apuntà que a molts indrets hi ha arbres de considerable gruix. «És com pretendre el transport amb helicòpter d'Ariany a Palma», manifestà. Cànaves apuntà l'existència d'un plànol cadastral que remarca el caràcter públic del camí, que tendria més de sis quilòmetres (arribant a connectar amb la carretera Petra-Son Serra). «No ho veig tan ridícul, el camí existeix», advertí.

A proposta de la regidora del PSOE es va debatre la destinació d'una ajuda econòmica. Finalment s'acordà que una de les opcions seria precisament dirigir els diners a la rehabilitació del camí. La mateixa socialista, Catalina Melis, reclamà a UM que li faciliti l'accés a l'inventari de béns municipal i l'arqueig. El primer edil comentà que «els comptes són calents, acabats de fer», i hi tindran accés.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.