algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Veïns de ses Rotgetes denuncien més atacs de cans que maten ovelles

Veïns de la urbanització de ses Rotgetes, que es troba situada entre Palma i Esporles, han denunciat que els dos cans que el darrer mes han matat prop d'un centenar d'ovelles i mens de la finca de Son Morlà també han atacat altres cans d'aquesta mateixa zona.

En concret, segons va explicar Marisol, una de les veïnes afectades, a començaments d'aquest mes, els dos animals -que podrien tractar-se d'un Husky siberià i un pastor mallorquí- es varen tirar damunt el seu petit ca, que varen destrossar. La dona no va poder fer res per separar els dos animals del seu canet i ha denunciat que la seva integritat o la dels seus fills hagués corregut perill si arriba a intervenir, «perquè era tal el salvatgisme que n'haguéssim sortit danyats també nosaltres».

Els veïns opinen que «és lamentable que es deixin amollats aquest tipus d'animals» i ahir, a través d'una carta enviada a aquesta Redacció, varen demanar que la Guàrdia Civil o la Policia Local actuï aviat per localitzar els propietaris dels cans, que tenen gran part de la responsabilitat. Tomeu Ribot, l'encarregat de la finca de Son Morlà, va relatar que els atacs s'han succeït i que encara continuen apareixent cossos de xots o ovelles mortes a la muntanya.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.