algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
13°

La campanya «No la llencis» es proposa recollir 480.000 llaunes

Aquest projecte de solidaritat enguany celebra la desena edició

La desena edició de la campanya «No la llencis», dedicada a conscienciar la gent de «la importància del reciclatge de les llaunes i la solidaritat», s'encetà ahir amb l'objectiu de recaptar 480.000 llaunes, fet que es traduirà en 19.200 euros que es destinaran a projectes de caire sociolaboral, tal com explicà el president de la Fundació Pime Balears, Tomàs Garrido.

Aquesta tradicional campanya, organitzada per Pime Balears, consisteix que per cada 25 llaunes reunides, la Fundació Deixalles donarà un euro a Caritas i a tallers d'inserció que es dedicaran a projectes com el programa Atur, Habitatge, el programa Alimentació i al Taller de Juguetes de Caritas, segons precisà Pere Batle, director general de Sa Nostra.

El representant de Caritas, Josep Noguera, volgué destacar la necessitat d'«aprendre a reciclar coses per poder reciclar persones», fent especial atenció a la importància d'aquesta campanya quant a la conscienciació social que du implícita.

A la presentació hi assistí Andreu Genovart en representació del Bisbat de Mallorca, el qual aprofità per tenir un emotiu record pel bisbe de Mallorca, Teodor Úbeda, de qui assegurà que sempre donà el seu suport incondicional a aquesta campanya. Així mateix, Genovart agraí «l'acte de confiança» de la Fundació Pime Balears per escollir com a destinataris una organització humanitària de tall catòlic com Caritas i els tallers d'inserció.

A la presentació d'aquesta desena edició de la campanya «No la llencis», que durarà fins dia 24 de març de 2004, també s'hi veié la vicepresidenta del Govern balear, Rosa Estaràs, i la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, que aprofitaren per animar els organitzadors a continuar la iniciativa i «l'any que ve arribar a les 500.000 llaunes».

Rosa Estaràs volgué recalcar la importància d'un projecte que «és capaç de combinar feina, medi ambient i solidaritat», i afirmà que la gent ha de veure que no es poden produir tants residus i prendre consciència de la importància que té reciclar-los.

Per la seva banda, la presidenta Maria Antònia Munar mostrà la seva satisfacció pel fet de ser una part activament implicada en aquesta campanya, cada vegada més consolidada, la qual a més a més de contribuir al reciclatge de residus, «ajuda que les persones que hi participen se sentin útils per a la societat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.