muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

Quatre membres d'una família, intoxicats a Artà per una fuga de monòxid de carboni

Hospitalitzats dos al·lots, de 7 i 15 anys, i els pares

Els quatre membres d'una família, de 7, 15, 40 i 42 anys, van resultar intoxicats ahir matí per una mala combustió de la caldera de ca seva, a Artà, segons informaren fonts del servei sanitari del 061.

A les nou del matí, els membres de la família es van despertar amb un fort maldecap, nàusees i símptomes clars d'intoxicació, per la qual cosa demanaren ajuda per telèfon. Algun d'ells amb prou feines podia moure's i el 061 va enviar fins a la planta baixa del carrer Gran Via Constitució, número 61, una Uci-Mòbil i una ambulància medicalitzada.

De la casa emanava una fort olor i de les investigacions efectuades es desprèn que una junta de la caldera era defectuosa, fet que va originar que el fum s'anàs acumulant de nit a la casa, mentre els llogaters dormien.

Les ambulàncies evacuaren les quatre persones fins a l'Hospital de Manacor, on van ser sotmesos a una revisió mèdica completa per avaluar l'abast de la intoxicació. Les fonts consultades van indicar que almenys un dels quatre familiars es trobava pitjor que la resta, perquè havia respirat durant més temps aquell fum tòxic.

Tres hores després de l'accident, que podria haver portat conseqüències fatals, de l'interior de la casa sinistrada encara sortia una forta olor de gas.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.