lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

El PSM presentarà 24 al·legacions al Pla de carreteres de Mallorca

El PSM presentarà 24 al·legacions a l'aprovació inicial de la modificació del Pla de carreteres del Consell de Mallorca que, entre altres obres, preveu l'execució de l'autovia entre Inca i Manacor o el segon cinturó de Palma. En aquest sentit, els nacionalistes d'esquerra presentaran les seves queixes dimarts, dia en què acaba el termini d'un mes d'informació pública.

Segons explicà ahir el conseller insular de la formació, Antoni Alorda, a través de les al·legacions exposades, el partit nacionalista demana que «es desisteixi de la tramitació de la segona modificació» del Pla de carreteres, aprovada pel ple del Consell de Mallorca el 6 d'octubre passat. En el cas que aquest projecte no es rebutgi, el PSM demana que «se suspengui mentre no hi figuri tota la documentació legalment exigida», sobretot «el pla d'avaluació d'impacte ambiental», que segons els nacionalistes és imprescindible per autoritzar la reforma.

Els consellers d'aquesta formació preveuen que les dues peticions anteriors poden ser refusades i, si fos així, sol·liciten que es revisi el text per incorporar-hi les modificacions exposades en les seves al·legacions o que, en cas negatiu, «hi hagi una resposta motivada» per a cada una.

Els nacionalistes s'han oposat des del primer moment a les noves obres que en virtut de l'acord entre el PP i UM s'han inclòs al Pla de carreteres, algunes de les quals -com el segon cinturó o l'autovia entre Inca i Manacor- han provocat una forta contestació social.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.