algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Mesures contra l'estacionalització

LL.L. Palma.
El conseller de Treball i Formació, Guillermo de Olives, va avançar que el seu departament, en col·laboració amb altres del Govern, estudiarà mesures «per desestacionalitzar i diversificar» l'economia. Olives, que no va concretar gaire quines serien aquestes mesures, va aprofitar l'anunci realitzat per criticar la gestió del Pacte de Progrés, ja que segons va assenyalar, l'anterior Govern no va prendre mesures per superar aquest problema. De Olives va fer aquestes observacions en la comissió parlamentària sobre els pressuposts de la seva Conselleria per al 2004.

Precisament, els representants de l'oposició, sobretot el portaveu parlamentari del PSM-ENE, Pere Sampol, i el diputat d'Esquerra Unida-Els Verds (EU-EV) i exconseller de Treball i Formació, Miquel Rosselló, varen demanar a De Olives quines mesures concretes fa comptes executar per trencar l'estacionalització. El conseller, per la seva part, es va referir a l'aposta per un turisme de qualitat, com és ara el nàutic.

D'altra banda, De Olives va confirmar que la seva Conselleria prepara un estudi sobre els fixos discontinus per presentar-lo al Govern central i perquè reconegui legalment aquesta figura. A més, va destacar que el creixement interanual de l'atur és menor que en els darrers anys i espera reduir-lo a la meitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.