cielo claro
  • Màx: 35°
  • Mín: 27°
34°

El jove mallorquí accidentat a les festes de Menorca no recorda res

Bartomeu es recupera de les ferides i espera tornar aviat a Montuïri

D.M. Menorca.
No es recorda de res. Des que despús-ahir tornàs a obrir els ulls i reconegués devora el llit la seva mare i el seu germà gran, Bartomeu Bennàssar Verger, natural de Mallorca, viu enutjat pels mesos de convalescència que encara li queden, però se sent content d'haver salvat la vida després d'un greu accident.

Cap a les nou del vespre de dimarts, dia de Sant Joan, un cavall que corria s'Ensortila l'arrossegà pes Pla i, segons els seus amics, l'aixecà per l'aire fins a fer-lo caure desplomat en terra. El seu estat d'inconsciència i la sang que li sortia en abundància del cap feien pensar en el pitjor. El traslladaren d'urgència a l'hospital Verge del Toro de Maó.

El TAC practicat confirmà que no patia lesions neurològiques importants i que, per tant, salvaria la vida. No obstant això, fins que no recuperà la consciència i no passaren les 24 hores de rigor, els metges no cantaren victòria. Va ser llavors que sortí de l'UCI i el dugueren a la unitat de traumatologia, perquè també tenia una fractura de tíbia.

«Em divertia amb els meus amics. Vèiem el pas dels genets molt bé, de ben a prop quan, de cop i resposat, crec que em vaig distreure i un cavall em va arrossegar. Però no em record de res més», assenyalava ahir Bartomeu. Era el seu primer Sant Joan, però no considera que el seu accident es degués a un desconeixement de les festes. «Els meus companys ja havien assistit altres anys a les celebracions de Sant Joan. «De manera que si hagués vist el cavall me n'hauria decantat tot d'una, precisà.

El jove no pensa presentar cap reclamació a l'Ajuntament de Ciutadella. Bartomeu Bennàssar creu que en les pròximes hores podrà tornar a Mallorca, quan els metges li donin l'alta. «Ha estat una distracció personal. A més, aquí tots s'han portat molt bé amb mi i s'han preocupat per la meva salut, des del mateix personal de l'hospital fins al batle i el regidor de turisme», assenyalà el mallorquí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.