nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

Emotiu i multitudinari adéu al regidor del PSM Gustau Fernández

L'Ajuntament en ple guardà un minut de silenci en la seva memòria

TOMEU OBRADOR.Manacor.
La capital de la comarca de Llevant visqué ahir horabaixa una jornada de tristesa i dolor per la desaparició del regidor del PSM Gustau Adolf Fernández Alcázar. L'accident succeït el dia anterior quan es dirigia amb el seu vehicle cap a Portocristo acabà amb la seva vida, als 38 anys. Avui horabaixa serà incinerat.

Devers les 18.30 hores d'ahir donà inici un ple extraordinari en què es guardà un minut de silenci en la seva memòria, seguit d'aplaudiments per part de tots els assistents a la sala. Abans, la ara número 1 del PSM, Margalida Capó, donà el condol institucional a la família del finat i el seu entorn, a més de reconèixer la seva feina i valor humà.

La comitiva es dirigí després cap a l'església de Sant Pau, edifici que es quedà molt petit per acollir els centenars d'amics i coneguts de Fernández. Oficià la missa mossèn Pep Adrover.

Entre la classe política es trobaven, a més de tota la corporació municipal encapçalada pel batle Antoni Pastor, els consellers en funcions Mateu Morro, Pere Sampol, Damià Pons, Miquel Rosselló, Antoni Alorda, Bernat Aguiló, i la manacorina i bona companya de Gustau, Maria Antònia Vadell. Així mateix hi havia el secretari d'organització del Partit Socialista Mallorquí, Joan Antoni Sales, regidors i batles de diferents comarques, especialment de Llevant i el Pla, i gent popular del món de la cultura, societat i esports.

Dijous, la Sala decretà dos dies de dol, i la bandera oneja a mig pal. Maria Antònia Vadell informà que el segon regidor que l'agrupació local preveu que entri a l'oposició de l'Ajuntament sigui Ferran Fuster. Tots els presents destacaren la qualitat humana de Gustau Fernández, que tenia un fill de quatre anys. El seu bon tarannà serà sempre recordat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.