algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

La Sala farà una excepció perquè les obres del torrent de Can Alou continuïn tot l'estiu

L'equip de govern del PP de Felanitx aprovarà en el ple de dilluns vinent una ordenança perquè les obres de millora de la desembocadura del torrent de Can Alou al port de Portocolom puguin continuar durant els mesos de juliol i agost, mentre que la normativa actual prohibeix l'execució d'obres majors amb maquinària pesant des de maig fins a setembre.

Ahir, la batlessa de Felanitx, Catalina Soler, es va reunir amb els responsables de l'empresa constructora -Mineria y Contratas S.L.- i Carlos Garau, de la Conselleria de Medi Ambient, a qui expressà el seu malestar «pel retard de les obres. Hi ha hagut molts de mesos en què no treballava ningú», assenyalà. En aquest sentit, els responsables tècnics del projecte s'excusaren dient que «durant un mes no es pogué fer feina a causa de la pluja» i que «hi havia molts de dies en què pareixia que no hi havia ningú perquè feien feina els bussejadors», alhora que ressaltaren la peculiaritat d'aquesta actuació.

L'empresa es comprometé davant Soler a deixar en condicions la primera línia a finals de juliol i a partir de llavors treballaran a la segona. La batlessa lamentà que quan començaren les obres el mes de març no es fes un pla de treball per poder aturar la feina durant l'estiu i deixar la zona lliure, i d'això en culpà la consellera Margalida Rosselló, per haver-se «oblidat de l'obra en els darrers mesos».

Després del compromís de l'empresa, Soler expressà la seva satisfacció perquè «per agost la primera línia estarà en condicions». En referència a la continuació de les obres a la segona línia, digué que «no es podran aturar deixant l'obra així com està perquè és un perill».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.