cielo claro
  • Màx: 19.9°
  • Mín: 9.02°
19°

Anuncien una allau de denúncies contra els rent a car 'il·legals'

L'Associació d'Empreses de Lloguer de Vehicles amb i sense Conductor de Balears (Transcar) va anunciar ahir un «degoteig de denúncies» davant de l'Ajuntament de Palma contra totes les empreses en situació irregular en terra rústic, «davant de la passivitat de les institucions per resoldre la situació del sector».

En un comunicat difós ahir, Transcar assenyala que «no acabam d'entendre perquè s'ha decretat el tancament tan sols de tres de les 27 empreses de lloguer de vehicles que inicialment havien de seguir el mateix rumb».

Afegeix que tampoc comprèn que, havent-hi 200 empreses en situació irregular en sòl rústic al municipi de Palma i 800 a tot Mallorca, segons dades de la Cambra de Comerç de Mallorca, «no es procedeixi d'igual manera amb totes, creant un seriós greuge comparatiu i deslleial cap els membres de Transcar».

Divendres passat aquesta agrupació ja va presentar cinc denúncies contra empreses de directius d'Aevab per «algunes irregularitats», com també «incomplir una sèrie d'aspectes que aquesta patronal va denunciant cívicament» durant els darrers temps.

I és que l'Agrupació Empresarial de Lloguer de Vehicles amb i sense Conductor (Aevab), que representa un total de 244 empreses de lloguer de vehicles de les Balears, ha demanat al Consistori en diverses ocasions que tanqui les companyies del sector que estan instal·lades il·legalment en terra rústic, vuit de les quals estan agrupades a Transcar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.