nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Antoni Gómez pren possessió per quarta vegada de la cadira

LL.G.Escorca.

Antoni Gómez va tornar a ser investit batle de la localitat de muntanya per quarta vegada consecutiva des de l'any 1991 i una altra vegada amb majoria absoluta. En el seu discurs de presa de possessió del càrrec, el nou -i ja veterà batle-, després d'agrair al poble el suport al llarg de quatre legislatures consecutives, va afirmar que això és un indicatiu que tot aquest temps s'ha anat en la mateixa línia del que demanen els habitants del municipi.

Gómez va assegurar també que durant aquesta legislatura es continuarà en la mateixa línia, treballant sobretot per millorar les infraestructures i els serveis, d'una manera molt especial als nuclis de població des Guix, Cala Tuent, sa Calobra i Son Massip.

L'únic regidor d'UM, Antoni Vallespir, es va votar a ell mateix com a candidat. Gómez afirmà, després de la sessió plenària, que de tot d'una volia convidar Vallespir a fer part de l'equip de govern, però que «el seu vot en la investidura demostra una falta de confiança que pot impedir aquesta col·laboració». Segons Vallespir, «el pacte PP-UM a Palma no em vincula gens i jo no puc donar suport a Gómez perquè estic a l'oposició»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.