cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
15°

Catalina Soler es converteix en la primera batlessa de la localitat

La popular prometé «una gestió diferent a la realitzada fins ara»

La popular Catalina Soler va ser proclamada ahir migdia batlessa de Felanitx. Soler disposà dels vots dels 9 regidors del seu partit, mentre que la resta de regidors votaren els seus candidats. Després de la votació, Miquel Julià lliurà la vara a la primera batlessa que té Felanitx en la seva història.

Soler demanà la col·laboració dels membres del seu partit i dels funcionaris municipals. Soler afegí que «volem recuperar el que mai no hauríem d'haver perdut, ser capdavanters dins l'Illa». Afegí que «m'omple d'orgull demostrar capacitat de gestió diferent al que s'ha realitzat fins ara». També es va referir al fet que Felanitx és un municipi amb distints nuclis i que tenen diferents problemes.

Julià volgué expressar agraïment pels dos anys que ha estat al front de la batlia. Nicolau Barceló, d'EU-EV, va aprofitar aquest primer ple per fer una proposta als 17 regidors: la realització una vegada a l'any d'un debat sobre política general, a l'igual que es fa a nivell estatal o autonòmic.

Bernardí Monserrat (PSM) va dir que donaran suport a la feina municipal sempre que sigui positiva per a la ciudadania i Pere Massutí (PSOE) assenyalà que «farem costat a les iniciatives de Govern que donin benestar als ciutadans». A més va fer un balanç positiu dels 8 anys que han format part del govern i manifestà que «continuarem treballant per Felanitx».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.