nubes dispersas
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 11.93°
15°

El PSOE exposa un esborrany d'accions als partits d'esquerra i centre per fer un pacte de progrés

La socialista Mercè Amer espera respostes avui

M. FUSTER. Manacor.
L'Agrupació Socialista de Manacor, liderada per Mercè Amer, està fent els darrers esforços per aconseguir que hi hagi un pacte de progrés a l'Ajuntament de Manacor abans del dia 14 de juny, data en què es constitueixen els consistoris.

La regidora electa socialista ha elaborat un esborrany en el qual s'exposa una sèrie de propostes que poden menar a un pacte estable, donant prioritat als temes que importen més a la ciutat i determinant un grapat d'accions de govern.

Amer manifestà que «amb aquest document s'aporta un primer element per poder debatre i també estic intentant que es flexibilitzin les exigències entre el PSM i ALM-UM, encara que allò més important és tenir un pacte que pugui beneficiar la nostra ciutat».

Mercè Amer va parlar ahir al matí amb el batle en funcions i cap de llista d'ALM-UM, Miquel Riera, i també amb el representant de l'Agrupació Independent de Portocristo (AIPC), Jaume Brunet. «Tant un com l'altre s'han mostrat oberts a aquest pacte», manifestà ahir Amer.

La batalla és, però, amb el PSM. Ahir horabaixa, Amer es reuní amb el regidor electe del PSM, Gustau Fernández, amb qui va parlar una hora i busques. Li va donar l'esborrany redactat pel PSOE i avui al matí hi ha prevista una reunió amb tots els grups, perquè hi donin la seva opinió. D'altra banda el PP, liderat per Antoni Pastor, està també pendent d'una resposta del PSM sobre un possible pacte amb aquesta formació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.