muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Les companyies demanen l'inici de les obres a la terminal interilles

Exigeixen a Aena que executi la segona fase del projecte

Les companyies aèries exigeixen a Aeroports Espanyols i Navegació Aèria (Aena) que executi la segona fase d'obres a la terminal interilles de l'aeroport Son Sant Joan, a fi que els avions puguin estacionar-se davant la nova terminal i propiciar que els passatgers puguin accedir de forma directa als mateixos, ja que en la seva opinió s'optimitzarien tots els temps de facturació i embarcament final, millorant amb això la qualitat del servei.

La nova terminal interilles, inaugurada el passat 8 d'abril pel secretari d'Estat d'Infraestrucuras Benigno Blanco, ha tingut una excel·lent acceptació entre passatgers i companyies aèries per la gran qualitat de servei que ofereix en el trànsit interinsular amb turbohèlices, però les companyies aèries demanen que s'avancin els terminis d'execució d'obres de la segona fase.

L'accés als avions es realitza, en una primera fase, a través de jardinera mitjançant les vuit portes d'embarcament habilitades a l'efecte. Tanmateix, en la segona fase del projecte, amb la construcció de la nova plataforma prevista per a finals d'any, el passatger podrà embarcar directament a través de quatre d'elles, quedant les restants disposades per a embarcament en remot.

La primera fase de la seva construcció contemplà una inversió de 3,61 milions d'euros i la seva execució va resoldre una de les principals demandes de les aerolínies. La segona fase de les obres contempla la demolició dels edificis Aena-I, Aena-II i Iberia Cargo, circumstància que permetria ampliar la plataforma d'estacionament d'aeronaus en el pàrquing terrestre, propiciant amb això un acostament de totes les operacions aeronàutiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.