algo de nubes
  • Màx: 15.55°
  • Mín: 7.61°
15°

Miquel Amengual: «El millor de tot és que el poble no ha hagut de pagar cap contribució especial»

El batle en funcions es retira de la política municipal activa als seus 72 anys

Als seus 72 anys el batle en funcions, Miquel Amengual, conserva un estat de salut força bo. Ara sap que després de 24 anys al capdavant de l'Ajuntament és l'hora de retirar-se i marxar cap a ca seva per dedicar el seu temps a la família. Amengual està casat i té una filla.-Passau de ser el barber del poble a batle... Podeu explicar els vostres inicis?
-Quan vaig començar de batle tenia una barberia i era corresponsal de Banesto. En aquell temps compaginava les meves responsabilitats a l'Ajuntament amb la meva feina de la barberia i rellotgeria. En aquell moment tenia temps per a tot, mentre que ara les coses s'han anat complicant i només tenia temps per ser batle. Així mateix, ara som president de la Mancomunitat del Raiguer i president de la tercera edat.-A pocs dies de deixar la vostra cadira de l'Ajuntament com us sentiu?
-Em sent molt satisfet perquè ara tendré més temps per a la família. El càrrec de batle duu molts de maldecaps i moltes vegades eren les dues de la matinada i encara no m'havia adormit pensant en les coses que havia de posar solució i ara començ a dormir tranquil. -Diuen que estar al cap de l'Ajuntament desgasta. Us ha afectat a vós?
-A la llarga s'arriba a notar. Encara que fas les coses amb bona intenció, hi ha persones a les quals no els agraden les decisions que prens. -Quina valoració en feis del vostre pas per l'Ajuntament?
-Durant aquests 24 anys el poble ha canviat de fisonomia ja que s'han fet moltíssimes coses en benefici del poble i el millor de tot és que el poble no ha hagut de pagar mai una contribució especial per les millores.

-De què us sentiu més orgullós?
-De la compra de Can Dometo on està ubicada la casa de cultura, el dispensari del metge i el local de la gent gran.

-Dels projectes duits a terme quin esborrarieu?
-Jo no esborraria res del que he fet.

-Quin consell donau al futur batle?
-L'únic consell que li puc donar és que estimi el poble de la mateixa manera que jo l'he estimat sempre.

-Què en pensau del pacte que firmàreu amb el PSM a principis de la legislatura?
-No hi ha hagut discrepàncies, sempre ens hem entesos. La conclusió és que ha funcionat.

-Es podrà renovar ara?
-No ho sé.

-Aquesta legislatura UM ha perdut uns vots... Té relació amb la vostra retirada?
-Sí, el cap de llista del PSM és nebot meu i estic segur que com que jo no m'he presentat els meus familiar l'han votat a ell. Endemés jo no fe fet propaganda a ningú.

-Vós partiu i apareixen noves candidatures... Té relació això amb la vostra retirada?
-Sí, crec que la meva retirada ha influït en l'aparició del PSOE. El senyor que ha encapçalat la llista dels socialistes ara devia pensar que tenia l'oportunitat d'entrar. La candidatura dels independents sorgí de les divergències del PP, tal vegada si el PP no s'hagués dividit hauria aconseguit majoria absoluta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.