algo de nubes
  • Màx: 18.92°
  • Mín: 8.69°
19°

Els pares d'alumnes de tres anys no podran elegir centre escolar

A causa de l'augment de la natalitat les escoles no tenen lloc suficient

M.PUIGRÒS.Sa Pobla.
Diversos pares de sa Pobla han denunciat la situació que viuen davant la incertesa de si els seus fills de tres anys podran accedir a un centre públic el proper curs escolar. L'any 2000 es produí un augment de la natalitat que actualment es tradueix en una gran demanda i poca oferta de places escolars. Des de diversos col·legis s'ha confirmat el gran nombre de sol·licituds rebudes i la impossibilitat de donar cabuda a totes elles, mentre que altres centres han preferit quedar-se al marge i no entrar en valoracions.

Els pares dels possibles alumnes afectats tenen por que els seus fills no puguin assistir a un col·legi a la seva pròpia localitat i s'hagin de desplaçar a pobles veïns, i manifesten que no poden entendre «perquè el meu fill no és acceptat en un col·legi mentre en aquest mateix centre deixen dues places lliures per si en un hipotètic cas algun nou alumne s'ha d'incorporar al curs. I si no hi arriba a anar ningú? El meu fill s'haurà quedat fora i hi haurà dues places lliures?».

Des de la Conselleria d'Educació han afirmat tenir la situació perfectament controlada, «tal vegada els pares no puguin elegir el centre al qual acudiran els seus fills, però cap al·lot es quedarà sense escolaritzar i no serà necessari desplaçar-se a altres localitats per aquest motiu».

Per la seva banda, l'Ajuntament de sa Pobla ha convocat una reunió per avui horabaixa a les 18.00 hores a la sala de plens per reunir el Consell Escolar Municipal, integrat per representants del propi Ajuntament, dels col·legis i de pares d'alumnes, «per conèixer com està la situació, ja que les llistes d'admesos foren publicades la setmana passada i cada part desitja exposar les seves idees davant els possibles problemes que puguin sorgir, però pel moment encara no tenim constància de cap tipus d'inconvenient al respecte a l'Ajuntament».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.